Aloe Vera

20 september, 2010

Ser ni vad det är som jag vill förmedla?
Caesars förhårdnader / liggsår som han haft i flera år på frambenen börjar plötsligt bli mjuka, fina och tunna. Och pälsen börjar växa i dem! Utan att jag behövt smörja dem. Pulporna har jag smörjt med Forevers Aloe Vera Gelly som ni vet, men när det gäller dessa mörka fula partier har jag lagt ned all hopp om att de ska försvinna. Helt otroligt vad som sker!

På översta bilden ser ni att den på höger framben nästan är helt borta, medan den på vänster (nedan) tar lite längre tid. Det är bara klicka på bilderna om ni önskar en förstorad bild.

Tunt och mjukt.

Svaret: Jag skvätter på lite Aloe Vera Gel på maten varje dag.

4 svar to “Aloe Vera”

  1. Hej hej!

    Jag satt och kikade på din blogg då jag hört om Caesar och hans klor via Carina. Stackars fina killen 😦 Ser inte trevligt ut alls…hoppas att han får tillbaks klor snart (ja, så snart det kan gå) och att han mår bättre.

    Jag såg att du bor i Skärholmen. Vad kul, undra om det är dig alla jämt frågar mig om då? Haha…jag, min sambo och Alba bor i Vårby Gård nämligen 🙂

    Mvh,
    Johanna

    • lindasegna said

      Haha! Ja, det kan säkert vara oss. Jag gissar att vi inte går helt obemärkt förbi när vi är ute. En jättehund med skor på alla fyra tassar, en galen jättevalp och en ännu galnare matte. 🙂

      Vad kul att ni bor så nära. Kanske kan ses på en prommis?

  2. lindasegna said

    Jag mailar dig om det. Vi hörs på mailen! 🙂

Lämna en kommentar